Med en foldedør fra Lacuna kan folk være inne og ute samtidig.

Lacuna foldedør er bygget for å fungere fra minus 60 grader og opp til pluss 50 grader.


Lacuna produserer foldedører, foldevinduer og terrassedører etter mål og individuelle ønsker.
Lacuna produserer ikke vanlige vinduer.
Ved hjelp av funksjonell, elegant og energiriktig design fanger Lacunas foldedører mye lys. Et patentert system er konstruert med vekt på høy isoleringsevne med tetting i karmen og en tredobbelt tetting i dørrammene. Mange fordeler I alle produktene brukes varmebehandlet bøk som ikke utvider seg ved fukt.

Varmebehandlet bøk har like god holdbarhet som teak, mye bedre isoleringsegenskaper enn gran og andre ikke-modifiserte treslag. Siden varmebehandlet bøk ikke tar opp fukt, sprekker ikke malingen. Normalt sett skal ikke en Lacuna foldedør males før det har gått 15-20 år, avhengig av hvor utsatt den sitter. Lacunas overflatebehandling på varmebehandlet bøk gir en helt annen finish enn vanlig maling på rammer av for eksempel furu. Delene pusses først av en robot, noe som gir en speilglatt overflate. Deretter grunnes emnet, mellomslipes og grunnes igjen før det får 2-3 lag med maling i tynne lag. Resultatet blir en silkeglatt overflate som mange forveksler med pulverlakkert aluminium.

Patentert overkarmsystem
Lacuna er hundre prosent ordreproduserende og er derfor i stand til å gi en god pris på nettopp det kunden vil ha. En Lacuna foldedør kan designes slik at den passer perfekt til det uttrykk som kunden ønsker. den kan være helt opp til seks meter bred og nesten tre meter høy og kan ha sprosser, rammestykker og mange forskjellige varianter av låser på dørhåndtakene, forskjellige farger både ut- og innvendig.

Felles for alle Lacuna-produktene er at alle hengsler, grep og beslag er utført i syrefritt, rustfritt børstet stål for å sikre et holdbart, tidløst og sterkt design. Alle håndtak og hengsler er derfor 18 mm i diameter for at designlinjen på foldedøren innvendig skal passe til selv de fineste designmøblene. I tillegg til energiriktigheten, holdbarheten og en fornem finish, bruker Lacuna det revolusjonerende og patenterte overkarmsystemet hvor kjøreskinnen, som skyver foldedørene til siden, er integrert i selve overkarmen. Dette systemet er mer nøyaktig enn andre systemer.